Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Saturday, July 02, 2005

Uitslag Vette Vrouwen

Vette Vrouwen (wie moet er van het lijstje af?)

Hillary Clinton [50%]
Margareth Thatcher [33.3%]
Ayaan Hirsi Ali [16.7%]
Emma Goldman [0%]
Golda Meir [0%]
Stemmen: 6

Ook hier vraag ik om commentaar. Is Hillary nu olok al "neo-liberaal"?

4 comments:

Steady Freddy said...

Ik zou voor Thatcher zijn gegaan, Clinton wordt hopelijk een keer de eerste vrouwelijke president. Dat is ook de reden waarom de Democraten zo lang deden over het steunen van Kerry, want als hij president was geworden had Clinton het nooit tegen hem op kunnen nemen. Ik mag haar wel.

AGS said...

Is Hillary Clinton een neo-liberaal.... doe je dat vaak, keesje, van die retorische vragen stellen :) ?

Van mij hoeft er helemaal niemand van dat lijstje af maar het lijstje ziet er gewoon wat vreemd uit. Ik houd het er maar op dat keesje een beetje verknipt is ;) (geeft niks hoor, verknipt zijn :) ).

keesjemaduraatje said...

@AGS
Ik wilde graag argumenten lezen, maar je bent blijkbaar niet in staat die te leveren. Hier niet en niet op je eigen website, die heel duidelijk niet van jou is, maar van een stel crypto-anarchistische warhoofden.

AGS said...

De site is niet van mij (dat heb ik ook nergens beweerd?).

En waar moet ik argumenten voor leveren? Je stelt een retorische vraag ('Is Hillary nu ook al "neo-liberaal" ') en ik stel vast dat je een retorische vraag stelt?

Of was je vraag niet retorisch bedoeld (als dat laatste het geval was dan heb ik je verkeerd begrepen?).