Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, September 01, 2005

Bouterse en Castro

De overéénkomsten tussen Desi Bouterse en Raúl Castro
door KeesjeMaduraatje


wat zijn de overéénkomsten tussen tussen een nietmachine en een naaimachine? Een nietmachine niet en een naaimachine niet. Zo zijn er ook overeenkomsten tussen Desi Bouterse en Raúl Castro. Allebei hebben ze mensen omgebracht en zijn het dictators. Dat weten we wel. Maar er is nog een overeenkomst en dat is de cocainehandel. Desi Bouterse kan niet meer aan de macht komen omdat hij veroordeeld is voor cocainehandel. Raúl Castro, de broer van Fidel Castro, heeft directe banden met de Colombiaanse cocainemaffia van Pablo Escobar en werd in Zuid-Florida aangeklaagd.. Fidel Castro beschermde zichzelf en zijn broer door de belangrijkste getuige,Generaal Arnaldo Ochoa ,te laten vermoorden.


Op de foto: Raul Castro blinddoekt een ter dood veroordeelde vlak voor de excecutie

Als Fidel Castro binnenkort sterft, wordt het moeilijk hem te laten opvolgen door zijn jongere broer, Raúl Castro, omdat zijn aanzien beschadigd is. Doordat de broertjes Castro intussen alle vroegere revolutionairen en eventuele capabele mensen hebben uitgeschakeld, zal het heel moeilijk worden een opvolger voor Fidel te vinden. Het is waarschijnlijk dat de Cubaanse revolutie binnenkort als een kaartenhuis inzakt.

No comments: