Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, September 11, 2005

Kinderpostzegels


Kinderpostzegles

Pro Arafat Demonstratie

National Center for Community Rehabilitation (NCCR) Contact Information

Contact Person: Khaled Abu Zeid
CSO Location: Madhoun Building, El Jala'a Street, Gaza, PNA
Telephone: 08-283 6899
Fax: 08-205 1299
E-mail: nccrgaza@marna.com
Website: (not specified)

Khaled Abu Zaid, de voorzitter van het National Centre for Community Rehabilition (NCCR).

Overigens zit Van Mierlo anno 2002 in het comité van aanbeveling van de Stichting Kifaia, die medische hulp biedt in de Gazastrook. Voorzitter Anja Meulenbelt vertelde in NRC Handelsblad van 19 juni 2002: "Van zelfmoordterroristen is meestal weinig over, maar we zouden hen zeker helpen."


Anja en Harry op bezoek bij de Palestijnse Authoriteiten
Er blijkt wel degelijk kritiek op de Islam mogelijk te zijn als Harry van Bommel een sanitaire stop wil maken bij een moskee in de Gazastrook. "dan is de moskee nog ergens goed voor" , zo wordt een begeleider geciteerd. De vrouwen klagen dat er geen toilet voor hen is.

No comments: