Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, September 01, 2005

Nog vier logs

Ik moet nog vier logs schrijven en dan heb ik een heel lijstje met commentaarloze logs op mijn weblog. De afgelopen maanden werd er veel en heftig gereageerd en daarna was het plaotseling afgelopen. Mijn broer is weer met de Moslimomroep bezig en andere graag geziene gasten zijn bezig de "revolutie" voor de "arbeidersklasse" op te bouwen door de "massas"te mobiliseren.
Intussen heb ik steun gekregen uit onverwachte hoek, namelijk van de liberaal Dirk Verhofstadt. Dus dat kan ook niet iedereen zeggen.

Ik zelf was vandaag ook echter alweer bijna van liberaal naar extreem-links gemigreerd toen ik hoorde dat Minister Veerman alleen maar een "foutje" gemaakt had door een "lege" BV niet te melden aan de Minister-President. Met dat soort lulkoek moeten ze bij ons volk niet aan komen. Vanavond zag ik dan weer Bert de Vries op Netwerk die een boek had geschreven over het "sociale" beleid van ons kabinet. Hij vond dat Balkenende alleen maar aan het afbreken was en dat de "sociale" kanten van de Christen-Democratie te kort kwamen. Wat de Christen-Democraten onder democratie verstaan hebben we gezien bij Aantjes (SS), van Agt (Menten), Lubbers (Koeweit, handtastelijk), Gerrit Braks (visfraude), Verhoeven (HBO-fraude), De Geus (UWV) en Veerman( euro-subsidie) en dan heb ik nog niet eens nagezocht maar zo uit mijn hoofd opgeteld.

Het lijkt wel of alle Christen-Democraten op hun oude dag plotseling ingevingen krijgen en "sociaal" worden. Van Agt steunt opeens de Palestijnen, Lubbers wordt opeens milieubewust en De Vries wil opeens alles "socialer" maken. Waarom hebben ze dat tijdens hun ambtsperiode niet gedaan?
Omdat iedereen op zijn oude dag milder wordt en denkt: "ach, laat die mensen toch lekker een uitkering krijgen". En dan gaan ze de huidige regering voor de voeten lopen.

2 comments:

Steady Freddy said...

Morrie broeder Keesje, ik was effe op vakantie naar Berlijn, Erfurt en Praag, Brno, Pilzn en Domazlize.... maar weer helemaal terug hoor om u van commentaar te voorzien.
Maar nu niet nu moet ik effe draaien, laters

keesjemaduraatje said...

ja, welcome back oude moslimstrijder. We hebben je gemist op het webblog. Intussen zijn diverse doodsbedreigingen binnengekomen, maar we blijven vechten.