Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, October 23, 2005

Mohammed B. Award

Het weblog "Frontaal Naakt" van Peter Breedveld, gaat de Mohammed B. Award uitreiken aan de man of vrouw die Theo van Gogh op de meest overtuigende wijze voor de tweede keer heeft vermoord.

Het is mogelijk een kandidaat te nomineren door een email te sturen naar Peter Breedveld

Wordt het Minister (Smadelijke Godslastering) Donner, of Anja (Haatzaaister) Meulenbelt, Gretta (Diplomatiek Paspoort) Duisenberg, Geert (Goebels) Mak, Frits Abrahams, J.A.A. van Doorn, Bas Heijne, of toch Job (Knuffel) Cohen?

We zijn benieuwd.

1 comment:

rob vreken said...

Zijn jullie nu helemaal van God los geraakt, door iedereen die kanttekeningen bij de persoonlijkheid van Van Gogh heeft gemaakt gelijk te stellen aan zijn moordernaar - dat is nog veel onsmakelijker dan de suggestie dat Theo het aan zichzelf te danken zou hebben. Moreel verwerpelijk!