Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, October 23, 2005

Mohammed B. Award

Het weblog "Frontaal Naakt" van Peter Breedveld, gaat de Mohammed B. Award uitreiken aan de man of vrouw die Theo van Gogh op de meest overtuigende wijze voor de tweede keer heeft vermoord.

Het is mogelijk een kandidaat te nomineren door een email te sturen naar Peter Breedveld

Wordt het Minister (Smadelijke Godslastering) Donner, of Anja (Haatzaaister) Meulenbelt, Gretta (Diplomatiek Paspoort) Duisenberg, Geert (Goebels) Mak, Frits Abrahams, J.A.A. van Doorn, Bas Heijne, of toch Job (Knuffel) Cohen?

We zijn benieuwd.

1 comment:

rob vreken said...

Zijn jullie nu helemaal van God los geraakt, door iedereen die kanttekeningen bij de persoonlijkheid van Van Gogh heeft gemaakt gelijk te stellen aan zijn moordernaar - dat is nog veel onsmakelijker dan de suggestie dat Theo het aan zichzelf te danken zou hebben. Moreel verwerpelijk!