Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, October 20, 2005

Nieuws van het Front

Im Westen nichts neues
door Keesjemaduraatje

even een paar berichten van het front tussendoor:

De webmaster van VetVetVet.web-log.nl, Karel Gabler, wil er mee stoppen. Karel is de webmaster van De Gezonde Roker, van Theo van Gogh. Hij wil meer nachtsrust en wil zich weer eens laten verwonderen. Ik vind het erg jammer

Premier Balkenende en Burgemeester Job Cohen zullen bij de herdenking voor Theo van Gogh op 2 November in de Linnaeusstraat, spreken. Dit is enkele vrienden van Theo in het verkeerde keelgat geschoten, omdat Theo van Gogh altijd veel kritiek op Cohen had.

De anti-deportatie-dichteres Joke Kaviaar (alias Joke Kuijt, nomen est omen) ligt al enkele dagen onder zwaar vuur op de website Eurodusnie, omdat een schrijver het niet eens is met haar te eenvoudige voorstelling van feiten en de verbranding van de Nederlandse vlag. Daarop ontspon zich een hevige discussie waarbij natuurlijk over en weer tegenstanders voor fascist werden uitgemaakt. De websites Geenstijl.nl en Nieuwrechts.nl deden live verslag van de openlijke ruzie in de extreem linkse gelederen. Daardoor verhoogde het aantal users zodanig dat de server het begaf.

Ondergetekende werd, op de website "Eurodusnie.nl", uitgemaakt voor "Fortuynistische Oud Kraker". Mijn reactie werd aanvankelijk verwijderd, maar later door de tussenkomst van een, boven ons gestelde, hoog geplaatste corifee, weer geplaatst.

De socialistische heilsprofeet Peter Storm , van de website Rooie Ravotr, is verdwenen en niemand weet waar ie is. De gewetenloze zakkenvuller AGS beweert dat hij ondergedoken is in Amsterdam of zich bij het verzet in Venezuela heeft aangesloten.

1 comment:

Dylan said...

fortuynistisch oud kraker?

couldnt have said it better myself.