Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, November 13, 2005

Adequate Webloggers

door KeesjeMaduraatje

de laatste dagen valt weer op dat het nieuwe medium "Weblog" steeds belangrijker wordt bij de nieuwsvoorziening van het Nederlandse volk. De "officiële" staatsmedia, NOS-Journaal. nu.nl etc., berichten over de oplossing van de moord op de 11-jarige Arthur Ghurahoo in 1986 en noemen de naam van de moordenaar niet. Lees daarom het bericht over de moord op Geenstijl. Dat is een weblog dat man en paard noemt. Meestal zonder onderzoek en zonder de kans op hoor en wederhoor. Dat heeft wel nadelen, maar meestal is het daardoor lekker snel.

Na de moord op George van Kleef, afgelopen week, was het ook weer GeenStijl die de fotos publiceerde, al een half uur na de aanslag. .

8 comments:

AVe said...

Geen stijl is wel snel maar ik kan meestal niets met al die reacties eronder. Erg melig, mannen onder elkaar zeg maar.

keesjemaduraatje said...

eh ..blij dus

keesjemaduraatje said...

ja, maar mannen reageren tenminste. Zelfs op het politiek correcte vrouwenweblog avn Anja de Haatzaaister reageren vaak mannen. Bij mij reageren bijna alleen communisten, Wannabe-moslims en fascisten. Daar wordt je ook niet goed van. Maar ik ben evengoed dat jij gereageerd hebt Annelies.

AVe said...

Dat is waar mannen reageren veel vaker dan vrouwen. Onbegrijpelijk. In wat voor tijd leven we?

Ik weet niet hoeveel bezoekers jij per dag gemiddeld hebt maar ik krijg toch de indruk dat vrouwen wel lezen maar niet reageren!

Steady Freddy said...

Ik hoop niet dat je mij voor een wannabee molim aanziet want dan ben je gekker dan ik dacht... Maar even over dat man en paard noemen. In het oh zo democratische Amerika en waar de vrijheid van meningsuiting ook al zo goed geregeld is heeft men hele websites vol met namen van mogelijke pedofielen. Daar vandaan kun je vaak ook poster uitprinten met naam, adres en soms de foto van een mogelijke pedo uit jouw buurt. Da's pas fijn. Zo zijn er al enkele, na later bleek, onschuldigen vermoord of sloegen de hand aan zich zelf ( schuldig en onschuldig) in zo'n land is het fijn vertoeven. En dit kikkerlandje is rap op weg zo'n land te worden. Salam Aleikum broeder.

keesjemaduraatje said...

het valt me op dat je altijd grote kritiek hebt op Geaorge W. Bush en de V. S. en ook tijdens de uitzendingen van de Moslimomroep uitgebreid behandelt hoe slecht het Amerikaanse beleid is. Dat het Saoudische regime bijzonder autoritair en diktatoriaal is, dat moeten we dan maar bij de VPRO bekijken. Dat wordt bij de Moslimomroep niet vertoond, omdat de moskeeën dan hun subsidie van de Saudische Sheikhs kwijtraken.
Toen Sadam Houssein de Koerdische dorpen met gifgas bestookte hebben geen demonstraties tegen zijn regiem mogen beleven in Nederland.

Ariël Bruéns said...

Niet alleen in Nederland niet Kees. Maar je geeft even duidelijk aan hoe eenzijdig het slachtoffer en daderbeeld van de gemiddelde moslim en linksist is.

Pascalle said...

zoals eerder gezegd wat mij vooral stoort aan dit soort praatjes is het "wij hebben gelijk " gevoel, dingen zijn niet zo zwart wit en foute lui zitten in elke groepering, en ja, iedereen interpreteerd dat anders he, daarom kan een linkse moslimliefhebber meer neigen naar anti amerikanisme aangezien diegene vindt dat door hen t grootste onrecht geschied wordt, en een rechtse jan peter liefhebber kan elke moslim aanzien voor terrorist omdat diegene nou eenmaal vindt dat het kapitalistische democratische westen zn moralen t hoogst houdt, Maar heeft een van de twee nou echt meer gelijk dan de ander?Dta ligt toch maar net aan persoonlijke omstandigheden, achtergond, ervaring van dat individu? Het gaat helemaal niet om gelijk krijgen! Het gaat om het feit dat men maar niet wil accepteren dat we allemaal de wereld vanuit ons eigen perspectief bekijken en we het helemaal niet eens hoeven te zijn met elkaar. Wat is dat toch? vrijheid van meningsuiting, behalve als je iets zegt wat de ander onzinnig vindt? dat maakt het toch niet onzinnig zolang het maar voortkomt uit een beargumenteerde redenering vanuit die persoon zn standpunt? laten we eens beginnen met overeenkomen dat we het oneens mogen zijn zonder oordeel. Dat gezanik elke keer als kleine kinderen.
p.s I am a woman!