Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, November 27, 2005

Herman Meijer

Femke Halsema is al een paar weken onderwerp van gesprek op de weblogs omdat ze "geen censuur" op haar weblog toepast. Nadat Sam Pormes als Eerste Kamer-lid voor Groen-Links terug moest treden wegens steun aan de Palestijnse terreurbeweging PFLP, kwam er een stortvloed van commentaren los op het weblog van Femke Halsema. Het weblog Geenstijl had hier niet toe opgeroepen. Dat wil zeggen ze hadden hun lezers opgeroepen niet op het weblog van Femke te reageren omdat Femke al "haar buik vol" van onwelgevallige reacties had.

In deze hele stroom reacties stonden ook verwijten aan Herman Meijer, dat hij pedofiel zou zijn. Hier en Hier Dat is weer een hele andere component van het zwarte verleden van Groen-Links.

Was het in de Zeventiger- en Tachtiger- Jaren nog heel gewoon voor Groen-Links om met Jasser Arafat op de foto te gaan en in een Pedofielenkrant te schrijven wat je ervan vind, het internet heeft als grote nadeel dat die informatie allemaal bewaard wordt en door iedereen opgegoogled kan worden. Nu kan dat allemaal tegen je gebruikt worden.

1 comment:

r.k.h said...

Onderwerp onlangs in het clubblad De Helling: pleidooi voor buitensexgebied.

Dat dan nog wel.