Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, November 13, 2005

Nieuw Links

door KeesjeMaduraatje

sinds de aanslagen op de Twin Towers op 11 september 2001 was extreem-links in het defensief gedrongen, omdat de strijd tegen het moslim-terrorisme niet aansloot bij de ideologie van "onderdrukkers en uitgebuitenen". Weliswaar gingen miljoenen mensen de straat op om te protesteren tegen de Irak oorlog, maar het kon niet verhinderen dat Bush zijn gang ging. de Aanslagen in Madrid, London en Jordanië. De moord op Theo van Gogh. Allemaal factoren die niet bijdragen aan de populariteit van linkse oplossingen.

No comments: