Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, November 21, 2005

Seveke en de Bouw-Maffia

nieuwe spekulaties over de moord op Seveke op de anarcho-liberale website van Eurodusnie.
http://eurodusnie.nl/divers/louis-seveke.html Daar zegt ene Robbie dat de uitvoering van de moord sterk doet lijken op de maffia moorden die op dikt moment in Nederland ongestraft uitgevoerd worden.

Een ander opvallend gegeven is, dat er blijkbaar veel contacten zijn tussen Groen-Links en de krakersscene in Nijmegen en dat Seveke als een soort juridische hulpkracht van Groen-Links werd gezien. Terwijl op de websites van Indymedia en Eurodusnie herhaaldelijk door reaguurders wordt gesteld, dat ze Louis Seveke niet kennen. Dat wekt bij mij de indruk dat je in de extreem linkse hoed drie stromingen hebt die op dit moment actief zijn: de SP met als knokploeg de Internationale Socialisten. De parlementaire partij Groen-Links met als knokploeg de krakers in Nijmegen en als derde "denktank" de Eurodusnie, die steeds meer in de liberale richting gaan en geen knokploeg nodig schijnen te hebben. Dat is allemaal nog geen verklaring voor de moord op Seveke.

Op dit moment ligt het vermoeden dat hij bepaalde rechts-extreme of maffiose belangen aan het schaden was voor de hand.

No comments: