Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, November 24, 2005

Sjoelen met Indiërs

door KeesjeMaduraatje
gisterenavond hadden we dus een afscheidsavond voor de drie Indiase collega's die onze afdeling 6 weken hebben bezocht voor "knowhow-transfer". We hadden een Nederlandse avond georganiseerd met Nasi, Nederlandse Karaoke, Mens-Erger-Je-Niet en Sjoelen.

De Nasi werd opgegeten. Daarna werden er Nederlandse liederen gezoengen zoals: Zeg niet Nee, Als sterren aan de Hemel staan, De glimlach van een kind, Brandend zand etc.

Daarna bleken de Indiase colega's alledrie meesters in het sjoelen te zijn. Ze zijn eigenlijk de betere sjoelers.

Bij het Mens-erger-Je-Niet speelde een Cowboy van de afdeling zo erg vals dat we moesten stoppen.

deze avond zal de geschiedenis in gaan onder het motto:"Cowboys and Indians in the Jungle"

2 comments:

Steady Freddy said...

Wat is er Nederlands aan Nasi danwel Karaoke?

keesjemaduraatje said...

Nasi is Nederlands vanwege ons Koloniale Verleden en de Karaoke was Nederlands vanwege de Nederlandse liedjes die we zongen.