Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, November 07, 2005

Terug uit Parijs

door KeesjeMaduraatje

toen ik vanochtend de afdeling op kwam lopen, samen met de Lawson goeroe Oppie, stonden de Indiërs er al. "We survived Paris!" riep Partho. Dus dat was wel weer een complimentje waard. Vrijdagavond met de bus naar Parijs gereden en maandagochtend pas weer terug. Wel laaiend enthousiast over Parijs.

De rest van de dag was gereserveerd voor de zogenaamde 'Kick-Off"meetings, waarbij we concreet projecten gaan opstarten en services gaan overdragen. Het liep niet zo denderend want de Belgische zang- en dans virtuoos L. moest naar gitaarles en kon niet zo lang blijven en een andere specialist moest naar een groot landelijk dagblad om zijn email-kennis aan te bieden. Dus de Nederlanders lieten het weer eens afweten. Maar de Indiërs waren steeds vol goede moed dat de know-how op een dag aan hen overhandigd zal worden.

No comments: