Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Monday, November 21, 2005

Verdonk heeft gelijk

door KeesjeMaduraatje

het is vandaag de dag zeker niet populair om te zeggen en miljoenen mensen zullen me vanwege dit log vervloeken, maar Minister Rita Verdonk heeft helem aal het gelijk aan haar kant en bewijst de Nederlandse bevolking een grote dienst met haar beleid.

Voor dat we gaan beantwoorden waarom Rita gelijk heeft, moeten we ons de vraag stellen:
Wie heeft er baat bij het beleid van Verdonk?
Ik niet. Ik zou best een werkster voor 10 euro per uur willen te werk stellen. Door het strenge asielbeleid is dat niet meer mogelijk. Ik zou ook wel een Philipijns dienstmeisje willen opnemen in mijn huishouden, die dag en nacht klaar zou staan om de was te doen, te koken en te strijken. Door het strenge toelatingsbeleid van Minister Verdonk zijn dit soort dienstverleningen erg moeilijk geworden. Zelfs de firma waar ik werk klaagt over het strengen werkvergunningen systeem. De Indiërs mogen maar 6 weken bij on komen om "Knowhow op te doen". Werken is zelfs absoluut verboden. terwijl we er veel winst mee kunnen maken als de Indiërs ons werk over gaan nemen.

Dus de kapitalisten en de rijken hebben helemaal geen baat bij het beleid van Verdonk. Wie dan wel?

De uitkeringstrekkers en de weini-verdieners hebben het meeste baat bij het strenge uitzettingbeleid. Eigenlijk zouden alle werkloze Groen-Linksers en "Internationale Socialisten" de Minister moeten toejuichen in plaats van met Ketschup besmeuren. Als we immers onbeperkt buitenlanders tot Nederland zouden toelaten, zouden de werkloosheidsuitkeringen niet meer te betalen zijn. De goedkope huisvesting die nu al schaars is, zou in beslag genomen worden door grote families uit Irak en Rusland. Er zouden aan de rand van de stad krottenwijken ontstaan omdat er te weinig huisvesting zou zijn. Er zouden heel veel laaggeschoolden in het land concurreren met de Nederlandse laaggeschoolden en de lonen zouden omlaag gaan. De sociale Markteconomie zou instorten. De goed opgeleiden en rijken zouden daar baat bij hebben en de laag geschoolden en sociaal zwakken zouden in de "Unterschicht"terecht komen en ten onder gaan.

Dus weest jullie Minister dankbaar!

1 comment:

Hans said...

.... en de islamitisering van ons land zou in versneld tempo doorbreken als een fundamentalistische tsunami die de golfbrekers van het gezond verstand compleet negeert.

Deze dreiging is niet onrealistisch. Kijk maar naar het christendom. Deze moralistische sekte heeft ook zijn wonden geslagen in mijn persoonlijke leven. Zondags geen vers brood want winkels dicht.... door deze sekte is de ongelijkheid van de vrouw t.o.v. de man ontstaan en in stand gehouden, christelijke priesters misbruiken met regelmaat kinderen.... en dan wel jongetjes, want het priestersambt heeft meer homo's in het gilde dan kappers en verplegers bij elkaar. En dan tegelijkertijd de homoseksualiteit met kracht veroordelen (terwijl ik vind dat God Liefde is ... dus ook herenliefde).... en dan hebben we het nog niet eens gehad over de rol van de kerk in WO2 kortom... die christelijke sektes zijn al zo erg.
Als de Islam ook nog eens verder wortel schiet.... dan kan ik op zondag wel vers (turks) brood halen, maar mogen vrouwen nog steeds niks, zelf niet topless over het strand dartelen.... mag ik niet zeggen dat ik de Koran een prehistorisch Kutboek vind enz.... moet je uitkijken dat je niet door een verdwaalde steen wordt geraakt bij een " gezellige steniging" wanneer je het stadhuisplein oversteekt, of je wordt onder de voet gelopen door een horde hysterische zandmannetjes bij een rituele popverbranding...... pfffff

ik heb dus last van het geloof van anderen. En "geloof" impliceerd twijfel.... anders heet het " zeker zijn van".
Ik weet alles liever zeker in mijn leven. En ik weet zeker dat we nog een hoop met de geloven te stellen krijgen....