Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, November 24, 2005

Zoekwoorden

Zoekwoorden op Keesjemaduraatje

1. kedichem 13
2. seveke 13
3. louis 8
4. Sévèke 7
5. sévèke 5
6. Kedichem 5
7. Louis 3
8. maduraatje 2
9. janmaat 2
10. keesje 2
11. maffia 1
12. complot 1
13. aktie 1
14. fortuyn 1
15. keesmaduraatje 1
16. Duijvendak 1
17. bouw 1
18. Wijnand 1
19. weblog 1
20. halsema 1

Wat betekenen de bovenstaande zoekwoorden? Met deze zoekwoorden hebben Googlers deze website gevonden. Nog nooit werd ik zo vaak door Google gevonden. de meeste mensen komen op dit log door middel van links van www.peterbreedveld.com of vetvetvet.web-log.nl. Nu komen er zoeveel mensen opeens door de woorden Louis, Kedichem etc.

Blijkbaar willen veel mensen weten wat er gebeurd is met Louis Seveke. De extreem linkse beweging in Nijmegen zwijgt. Indymedia censureert rustig alle bijgrages die hierover gaan weg. Geen spekulaties is het officiele statement.

We hebben op dit moment vier motieven die in aanmerking komen:

-een doorgedraaide BVD-er
-Wraak voor Pim
-Wraak voor Kedichem
-Onroerend Goed-Maffia

Twee motieven zijn er wel maar komen niet in aanmerking, omdat ze geen echte reden voor moord zijn: het proces voor betere gevangenisomstandigheden voor Mohammed B. en als laatste de posters tegen Verdonk.

De uitvoering van de moord lijkt op een moord in opdracht van de onroerend goed maffia, de motieven die met Pim en Kedichem te maken hebben zijn mogelijk. De BVD-connectie is onwaarschijnlijk, omdat er zoveel camera's in de buurt hingen, maar een losgeslagen agent-provocateur , die een opdracht heeft gegeven, kan deze moord eventueel verklaren.


1 comment:

Steady Freddy said...

keesjemaduraatje schrijft: Indymedia censureert rustig alle bijgrages die hierover gaan weg. Geen spekulaties is het officiele statement.

Ja, ik kon mijn ogen niet geloven toen ik die verklaring bij hun las. Wat een mietjes.