Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, November 24, 2005

Zoekwoorden

Zoekwoorden op Keesjemaduraatje

1. kedichem 13
2. seveke 13
3. louis 8
4. Sévèke 7
5. sévèke 5
6. Kedichem 5
7. Louis 3
8. maduraatje 2
9. janmaat 2
10. keesje 2
11. maffia 1
12. complot 1
13. aktie 1
14. fortuyn 1
15. keesmaduraatje 1
16. Duijvendak 1
17. bouw 1
18. Wijnand 1
19. weblog 1
20. halsema 1

Wat betekenen de bovenstaande zoekwoorden? Met deze zoekwoorden hebben Googlers deze website gevonden. Nog nooit werd ik zo vaak door Google gevonden. de meeste mensen komen op dit log door middel van links van www.peterbreedveld.com of vetvetvet.web-log.nl. Nu komen er zoeveel mensen opeens door de woorden Louis, Kedichem etc.

Blijkbaar willen veel mensen weten wat er gebeurd is met Louis Seveke. De extreem linkse beweging in Nijmegen zwijgt. Indymedia censureert rustig alle bijgrages die hierover gaan weg. Geen spekulaties is het officiele statement.

We hebben op dit moment vier motieven die in aanmerking komen:

-een doorgedraaide BVD-er
-Wraak voor Pim
-Wraak voor Kedichem
-Onroerend Goed-Maffia

Twee motieven zijn er wel maar komen niet in aanmerking, omdat ze geen echte reden voor moord zijn: het proces voor betere gevangenisomstandigheden voor Mohammed B. en als laatste de posters tegen Verdonk.

De uitvoering van de moord lijkt op een moord in opdracht van de onroerend goed maffia, de motieven die met Pim en Kedichem te maken hebben zijn mogelijk. De BVD-connectie is onwaarschijnlijk, omdat er zoveel camera's in de buurt hingen, maar een losgeslagen agent-provocateur , die een opdracht heeft gegeven, kan deze moord eventueel verklaren.


1 comment:

Steady Freddy said...

keesjemaduraatje schrijft: Indymedia censureert rustig alle bijgrages die hierover gaan weg. Geen spekulaties is het officiele statement.

Ja, ik kon mijn ogen niet geloven toen ik die verklaring bij hun las. Wat een mietjes.