Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Wednesday, December 21, 2005

terroristische psychologie

De pschychologie van de terreur
door KeesjeMaduraatje

dat brengt ons op de beantwoording van de vraag: "welke terroristen ken jij en waren dat normale mensen ? ". De beantwoording van deze vraag gaat mijn toekomstige carriere bij de VVD kosten, want die willen geen Groen-Linkse toestanden. Maar het is beter nu al meteen de waarheid te spreken en er geen doekjes om te winden. Ik ken Rene R. van de RARA nog voordat hij door de Duyvendakse terreurbeweging werd geronseld. Ik heb namelijk een keer op de Dam in Amsterdam met hem staan zingen vanwege de hongerstaking van een paar totaaldienstweigeraars. Het was inderdaad een normaal iemand, met spontane en creatieve ideeën. Niet bepaald politiek bewust in de zin dat het bij hem vanuit zijn emotie werd gestuurd. Hij heeft geen groot politiek knowhow.
Dat is een kenmerk van veel terroristen. Zoals Gudrun Ensslin, Hans Joachim Klein, Mohammed B. allemaal mensen die eigenlijk niet echt veel weten maar vanuit een gevoel in deze bewegingen verzeild raken.

No comments: