Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

zondag, januari 22, 2006

Denken, Durven, Doen

Het verkiezingsprogramma van D66 Eindhoven
door Keesjemaduraatje

in de serie besprekingen van verkiezingsprogramma's van Eindhovense politieke partijen, beginnen we vandaag met D66. Ik zal proberen alles zoveel mogelijk af te kraken en ga alleen de dingen noemen waar ik het niet mee eens ben. Als het D66 verkiezingsprogramma bijvoorbeeld schrijft dat we een "aangenaam bruisende, vernieuwende en schone stad"willen, dan kan denk ik iedereen het daarmee eens zijn en dat levert voor een politiek incorrect weblog niets op.

Dus heb ik het D66 Verkiezingsprogramma voor Eindhoven net gelezen en er was helemaal niets dat af te kraken is of bekritiseerd kon worden. Legalisering van Softdrugs, prima. Minder stoplichten op de rondweg van eindhoven: mooi. Innovatie, gekozen burgemeester, medezeggenschap. Allemaal mooi.


Mary-Ann Schreurs

Dus jammer, ik kan niets afkraken vandaag.
Dan kan je nog vragen wie mijn favoriete kandidaat is bij de D66 Eindhoven. Dat kan ik ook vertellen. Dat is


Ricardo Kamperveen

16 opmerkingen:

martin zei

eindhoven is goed genoeg.
nja psv zit er das dan knap waardeloos..
haha.

stratum doelde ik op dan. das wel heel gezellig

Dylan zei

lelijk zijn ze wel daar bij de D66

keesjemaduraatje zei

oh ik dacht net dat je een inhoudelijke opmerking ging maken

keesjemaduraatje zei

oh http://sittard-geleen.sp.nl/image/Emil.jpg

keesjemaduraatje zei

dan ziet Emile Jacobs van de SP in Sittard-Geleen er beter uit ja
[img]http://sittard-geleen.sp.nl/image/Emil.jpg[/img]

Steady Freddy zei

Jesus wat een hoofd zeg die Ricardo Kamperveen

keesjemaduraatje zei

moet ik nou ook een foto van een voorzitter van de moslimomroep neerzetten om te laten zien dat die er ook niet uitziet?

Dylan zei

"oh ik dacht net dat je een inhoudelijke opmerking ging maken "

ach...ik dacht doe het 's op jouw manier

keesjemaduraatje zei

nee ik heb nooit over jouw foto een opmerking gemaakt. Mooie foto trouwens van het Nederlandse Kampioenschap Zaalvoetbal

keesjemaduraatje zei

http://img25.imageshack.us/img25/2134/nkajeugd200620163sq.jpg

Steady Freddy zei

keesjemaduraatje schrijft: moet ik nou ook een foto van een voorzitter van de moslimomroep.

Ik zou het je niet aanraden... ik ben bang dat je heel erg gaat schrikken. Maar de vraag die belangrijkers is, ga je op hem stemmen vanwege zijn inhoudelijke ideeen, of enkel omdat hij een colega van je is?

Steady Freddy zei

Oja de naam van de voorzitter van de NMO is Mazuras Ashrafali

keesjemaduraatje zei

ik hebniet gezegd dat ik op Ricardo Kamperveen van de D66 in Eindhoven ga stemmen. Ik ben pas begonnen met het becommentarieren van de gemeenteraadsprogramma's. Maar bij D66 kan ik dus Ricardo Kamperveen aanbevelen. Inderdaad omdat hij precies hetzelfde werk doet als ik en omdat hij in discussies "niet rechts en niet links" wil zijn. Net als ik.

keesjemaduraatje zei

dat jij als Che-Guevara-adept wel eens D66 hebt gestemd, dat is inderdaad een grote verassing. Ik heb in 1976 op de SP gestemd, dat is ook wel een complimentje waard. Maar dat is een jeugdzonde natuurlijk

Dylan zei

"nee ik heb nooit over jouw foto een opmerking gemaakt. Mooie foto trouwens van het Nederlandse Kampioenschap Zaalvoetbal "

had het over opmerkingen die niet op de inhoud ingaan, niet over foto's.

en danke

Ricardo Kamperveen zei

Ik ben positief verrast door de aandacht die het D66-Eindhoven programma hier krijgt. (Ik hou het bij de inhoudelijke opmerkingen en ga maar niet in op de rest....)

Over woningbouw:
Er staat ook dat we meer woningen voor starters/studenten op de woningmarkt willen. In Eindhoven is daar een groter te kort aan. Onze buurtgemeenten hebben de verplichting (van het Rijk) meer sociale woningen te bouwen en anders gaan we ze toch weer herindelen.

Over Openbaarvervoer en Verkeer:
In beide gevallen vinden we dat inzet van Techniek/ICT-toepassingen, zeker in een stad als Eindhoven, noodzakelijk zijn om de huidige problemen op te lossen. (Interactief-thuiswerken mbv glasvezelnetwerk, Slimme Verkeerslichten en Verwijssystemen voor snelle/alternatieve routes, Op afroep beschikbare bussen enz. enz.)