Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, January 08, 2006

Kleine Kees

Vandaag heb ik weer een bekende op de TV gezien. RTL-Nieuws wilde een willekeurige demonstrant in het bos van Schinveld interviewen. Een demonstrant die net door de politiecordons gedrongen was om zich bij de Groenfront-actievoerders te vervoegen. Ik herkende de nieuwe actievoerder als een oude bekende uit Amsterdam.Kees Hudig van de XminY-beweging.


Hier rechts op de foto

We vroegen ons af waarom hij juist geinterviewd werd. Misschien wilden de anderen niet het RTL Nieuws te woord staan en was de beroepsactievoerder daar wel toe bereid. We weten het niet.


1 comment:

Katja said...

heej ik zie helemaal geen kees :( en dat is stom!