Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Saturday, January 07, 2006

Turfvestje

Het turfvestje tegen computerstraling
door Keesjemaduraatje

bij mijn ouders in de straat woont nu één Surinamer en die was op bezoek bij het straatfeest. Hij is dansdocent en zijn vrouw is Amsterdamse politieagent. Ik kan het alleen maar vertellen zoals het is en ik verzin hier niets. Die Surinamer had een hele goede tip voor mijn moeder, omdat die zo vaak voor de computer zit. daar komt heel veel straling vanaf en daar moet je je tegen beschermen.
Bij Schoorlwald in Schoorl (dat is een antroposofische inrichting) kan je een vestje uit turf kopen en dat houd de straling tegen. Dat is fijn voor mijn moeder. Dus gingen we meteen op het internet kijken waar we dat vestje kunnen bestellen en dan hier op het weblog een consumentenonderzoek te publiceren.
Hier is het webadres: http://www.scorlewald.nl/

No comments: