Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, January 07, 2006

Turfvestje

Het turfvestje tegen computerstraling
door Keesjemaduraatje

bij mijn ouders in de straat woont nu één Surinamer en die was op bezoek bij het straatfeest. Hij is dansdocent en zijn vrouw is Amsterdamse politieagent. Ik kan het alleen maar vertellen zoals het is en ik verzin hier niets. Die Surinamer had een hele goede tip voor mijn moeder, omdat die zo vaak voor de computer zit. daar komt heel veel straling vanaf en daar moet je je tegen beschermen.
Bij Schoorlwald in Schoorl (dat is een antroposofische inrichting) kan je een vestje uit turf kopen en dat houd de straling tegen. Dat is fijn voor mijn moeder. Dus gingen we meteen op het internet kijken waar we dat vestje kunnen bestellen en dan hier op het weblog een consumentenonderzoek te publiceren.
Hier is het webadres: http://www.scorlewald.nl/

No comments: