Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, January 05, 2006

Wens Premier Sharon beterschap:

Beterschapswensen voor Premier Shajon van Israel:
http://www.cidi.nl/info/beterschap.html

9 comments:

Steady Freddy said...

Zou je dit nou ook voor Yasser Arafat gedaan hebben?

pascalle said...

en paus johannes paulus?

Steady Freddy said...

Of Anja Meulenbelt?

keesjemaduraatje said...

zal ik ff een lijstje maken van mijn favorite zieken en doden ,voor jullie? Als je in de lijst hiernaast kijkt, dan weet je het wel ongeveer:Goeie Gozers en Vette Vrouwen

pascalle said...

dus die heb je t liefst ziek en dood? 8)

keesjemaduraatje said...

die krijgen een eerbetoon als ze ziek of dood zijn. En voor het eerbetoon aan de heer arafat of Anja haatzaaister Meulenbelt, moet je op de SP site kijken. Maar dat weet je wel denk ik.

Steady Freddy said...

Komop Keesje ik daag je uit: doe ons ook een verwenskaartje voor Dick Cheney!
WASHINGTON - De Amerikaanse vice-president Dick Cheney is maandag opgenomen in een ziekenhuis in Washington. Dat heeft de Amerikaanse nieuwszender CNN gemeld. Cheney zou benauwdheidsverschijnselen hebben en mogelijk vocht vasthouden.

keesjemaduraatje said...

misschien iets voor op de site van de Moslimomroep?

Rinus Duikersloot said...

Medici zijn het oneens over de behandeling van Sharon en één dokter zegt zelfs dat hij het slachtoffer is van 'VIP Syndroom'. Klik hier voor meer informatie daarover.