Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

donderdag, januari 05, 2006

Wens Premier Sharon beterschap:

Beterschapswensen voor Premier Shajon van Israel:
http://www.cidi.nl/info/beterschap.html

9 opmerkingen:

Steady Freddy zei

Zou je dit nou ook voor Yasser Arafat gedaan hebben?

pascalle zei

en paus johannes paulus?

Steady Freddy zei

Of Anja Meulenbelt?

keesjemaduraatje zei

zal ik ff een lijstje maken van mijn favorite zieken en doden ,voor jullie? Als je in de lijst hiernaast kijkt, dan weet je het wel ongeveer:Goeie Gozers en Vette Vrouwen

pascalle zei

dus die heb je t liefst ziek en dood? 8)

keesjemaduraatje zei

die krijgen een eerbetoon als ze ziek of dood zijn. En voor het eerbetoon aan de heer arafat of Anja haatzaaister Meulenbelt, moet je op de SP site kijken. Maar dat weet je wel denk ik.

Steady Freddy zei

Komop Keesje ik daag je uit: doe ons ook een verwenskaartje voor Dick Cheney!
WASHINGTON - De Amerikaanse vice-president Dick Cheney is maandag opgenomen in een ziekenhuis in Washington. Dat heeft de Amerikaanse nieuwszender CNN gemeld. Cheney zou benauwdheidsverschijnselen hebben en mogelijk vocht vasthouden.

keesjemaduraatje zei

misschien iets voor op de site van de Moslimomroep?

Rinus Duikersloot zei

Medici zijn het oneens over de behandeling van Sharon en één dokter zegt zelfs dat hij het slachtoffer is van 'VIP Syndroom'. Klik hier voor meer informatie daarover.