Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, April 30, 2006

De wereld van K3

door KeesjeMaduraatje

vandaag heb ik belangstellend het televisieprogramma "De wereld van K3" gevolgd en daar was ze weer. Het is een soort witte sjaal die nek en schouders bedekt en daaroverheen een zwarte hoofddoek. Ik zal eens op de website van de geachte afgevaardigde voor Hamas en Terreur kijken om te zien of de dames daar ook zo'n hoofdoek hebben. Het meisje was wederom niet ouder dan 10 en deed leuk mee. De meiden van K3 doen natuurlijk ook niet lullig, dus iedereen blij. Toch is er een islamisering van Nederland op gang gekomen, want ik keek naar de fotrapportage over Turken die in 1970 naar Nederland kwamen en er was geeneen hoofddoek of traditioneel gewaad bij.

zoals de dame links ongeveer:

1 comment:

Pascalle said...

Nee Kees, de gezinshereniging was ook nog niet op volle sterkte gekomen in die tijd dus het merendeel van de Turken was ook man... en, zoals je neem ik aan wel weet...die dragen over het algemeen zelden hoofddoekjes in het openbaar...