Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, May 02, 2006

Gevaarlijk Optimistische Moslimknuffelaarster

door Keesjemaduraatje

ik wist het wel en een paar mensen hebben me nog voor gek verklaard, maar elke keer als de geachte afgevaardigde in de Eerste Kamer der Staten Generaal op de Gazastraak was, dan werd er vanuit Israel en de Palestijnse Gebieden naar mijn weblog gekeken, via het weblog van Peter Breedveld. Vandaag schrijft ze dat ze regelmatig kijkt naar de "virtuele hangplekken van, laat ik het netjes zeggen, diegenen die mij zien als een van de islamofobiespokenjagers" .
Ze citeert uit een reactie op mijn weblog namelijk dat haar vriend Jan "gevaarlijke optimist" werd genoemd. Dat was een reactie van R.K.H. op zijn training aan Hamas- en Fatah leiders. Nu wil ze graag ook zo genoemd worden, of "moslimknuffelaar".

Ze beweert dat ze regelmatig voor moffenhoer wordt uitgemaakt of dat "mevrouw Vuilinisbelt naar Siberie gestuurd moet worden". Volgens mij was dat niet op mijn weblog en ik zou dat ook niet goed vinden, maar goed. Jammer dat zij helemaal geen emailadres op haar site heeft staan en dat alle reacties op haar weblog meteen verwijderd worden. Anders zouden we een leuke discussie kunnen voeren.

Mevrouw Meulenbelt, misschien moet u ook eens een Hamas-cursus van Jan Andreae volgen en gewoon leren een beetje opener te zijn. Kijk maar waarvoor ik allemaal op mijn eigen weblog uitgemaakt wordt door partijleden van u. Ik werd zelfs vergeleken met Marcel van Dam en dat valt heus niet mee. En ik schrijf ook gewoon door. Als je uitgescholden wordt, dan weet je dat je een gevoelige snaar getroffen hebt.

U bent een gevaarlijke optimist en een moslimknuffelaarster!!!!!

7 comments:

Katif - Tikva said...

1 Gretta was erg al genoeg.. nog meer moslimknuffelberen maken NL kappot.. Waarom gaan de knuffelberen niet gewoon naar Iran ofzo.. daar kunnen ze lekker met die aap (ahmenijad) knuffelen..

@ steady Freddy
Er is al een palestijnse staat... Jordanie ;-)

PJORourke said...

Welke democratische legitimiteit heeft de VN eigenlijk? Waarom dienen we met z'n allen in katzwijm te liggen voor zo'n corrupte non-valeur als Annan?

Hamas is democratisch verkozen maar dient zich ook als zodanig te gedragen voor we daar normaal mee omgaan. Dat betekent dat je je stopt met aanslagen en je buurland(en) erkent. Zo lang ze dat niet doen, zijn ze het democratisch gekozen bestuur van een boevennest en daar onderhandel je ook niet mee: dat pak je aan.

Pascalle said...

Voor zover ik weet pleegt bijna alleen Israel in dit conflict georganiseerde aanslagen vanuit de regering en staat geregeerd. Aan de palestijnse zijde zijn het vooral oncontroleerbare tot uiterste wanhoop gedreven individuen die losstaan van de regering die de laatste tijd aanslagen hebben gepleegd. En dan vaak nog als een reactie op een Israelische aanslag ook.

keesjemaduraatje said...

@Pascalle: waar heb je die haatpropaganda nou weer gelezen? op de website van de SP of van Groen-links?

Ariël Bruéns said...

Pascalle :: 03 mei 2006 17:18

Nog een dagje en dan kun je weer even genieten van de bijna overwinning op dat vervelende Joodse volk.

keesjemaduraatje said...

@steady: nee ik had zelf nog niet gestemd. Mijn mening is duidelijk.

Pascalle said...

zeg gaan we were lekker generaliseren mensen? ik heb t over de laatste tijd sinds hamas in de regering zit mensen. lekker al die aannames he... en nee ik dnek niet dat elke zelmoordenaar gecontroleerd door de staat kan zijn nee. als dat zo was zou er nergens meer criminaliteit zijn he?