Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, May 27, 2006

Verfassungsschutz

Antideutsch
Innerhalb des linksextremistischen Spektrums hat sich mit den "Antideutschen" eine Strömung etabliert, die mit den traditionellen linken Grundüberzeugungen bricht. Ausgangspunkt der antideutschen Ideologie ist die uneingeschränkte Solidarität mit dem jüdischen Volk und dem israelischen Staat. Ihre Vertreter werfen der "deutschen Volksgemeinschaft" und der übrigen Linken vor, offen oder latent antiamerikanisch und vor allem antisemitisch zu sein. Da von den Antideutschen "der Kampf Israels in der Tradition des Aufstands im Warschauer Ghetto" und der jüdische Staat als Bollwerk gegen den "Islamfaschismus" gesehen wird, befürworten sie alle Maßnahmen bis hin zum Krieg, die den Bestand des jüdischen Staates und den Schutz seiner jüdischen Bewohner sichern sollen.
.....
Lees het hele bericht van de "Verfassungsschutz"(Duitse AIVD) hier.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
commmentaar van Keesjemaduraatje:
het leuke van het tijdsschrift Bahamas en de "antideutschen" is, dat ze tegelijkertijd links zijn en ook voor Israel en voor de USA. Voor mij is het ook interessant te weten dat een politieke richting die in Nederland vrij uniek is, ook in andere landen aan het groeien is. Toch betekent dit niet dat ik nu deel van de Bahamas beweging uitmaak, om de volgende redenen:

-ik ben niet voor nationale staten, dus ook niet voor Israel en voor de USA.
-ik wil niet tot elke prijs "links" genoemd worden.
-niet alles wat de staat Israel doet vind ik geweldig. Ik zeg alleen dat de staat Israel niet de oorzaak van alle kwaad in het Midden-Oosten is.
-ik ben niet anti Duits.

5 comments:

Michiel Mans said...

Het lijkt vooral in de 'zaak' Israel/Palestina dat je of alleen voor de een, of voor de ander kan-mag zijn.

Iemand die links is, kan en mag niet voor kernenergie zijn. Etc.

keesjemaduraatje said...

of woorden van gelijke strekking

keesjemaduraatje said...

@Freddy: kan je alsjeblieft ophouden met je godslasterlijke praatje en van onze Messias afblijven? Iedereen weet dat Jezus geen profeet is, maar wel de Messias. Een dialoog is daarom al heel moeilijk, omdat Jezus een religie van verzoening predikt en de Islam predikt een religie van overgave en gelijkschakeling. Maar dat is allemaal helemaal niet erg, want iedereeen mag in Nederland gewoon aanbidden wie of wat hij maar wil, als hij maar allemaal dezelfde democratische grondbeginselen accepteren en naleven.

pascalle said...

...iedereen weet dat jezus geen profeet is , maar wel de messias.....

Keesje, definieer 'iederee'n alsjeblieft even want ik vraag me af of de meerderheid van de wereldbevolking die mening is toegedaan, dus bespaar ons je predikende praatjes alsjeblieft en geef mensen de VRIJHEID te kunnen geloven wat ze zelf willen.

en daar dan weer een open discussie over kunnen voeren zonder je gelijk te willen halen is helemaal mooi. het gaat niet altijd om overtuigen als je begrip wilt kweken.

Geus said...

@Michiel Mans
Volgens jouw ben ik dus strafbaar, want ik ben anti-democraat.
Barrabas, Barrabas, Barrabas, nadat de Farizeeër vleugel het onwetende volk behandeld heeft met propaganda.

Ook ben ik een tegenstander van aanbidden.
Volgens mij verbied ook onze grondwet, het Plakkaat van Verlatinge, het aanbidden van Allah, Jezus Christus, en meer van die leugens over de HEERE.

De Moslims zijn volgens mij door de Rooms Katholieke Kerk geïmporteerd. De reden dat dit zo is, baseer ik op verschillende aanwijzing. De Strategie der popisten kennende, ze streven naar 50% Rooms Katholieken, is de Islam met name geïmporteerd, toen de kerken leegliepen in de jaren '60. Daarbij beseften de papen, zoals Jan Marrijnissen en Paul Rosenmuller, laten we wel wezen, dat een Rooms Katholieke Inquisitie Staat moeilijk vol te houden was.
http://www.janmarijnissen.nl/2006/10/25/met-rosenmoller-in-assisi/