Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Friday, June 30, 2006

Erven van Gogh

Door Keesjemaduraatje

Nu is Theo van Gogh pas echt dood. De hele affaire Ayaan is in hoge mate verbonden met de moord op van Gogh, hoewel de opkomst van Ayaan eigenlijk onafhankelijk te zien is van de carriere van van Gogh. Maar als er over 100 jaar een geschiedenisboek over deze tijd geschreven zal worden, dan zijn de moord op Fortuyn, de moord op van Gogh en de affaire Ayaan zeker samengesmolten tot één periode die misschien samengevat wordt als : "de omgang met moslimterreur en immigratie"

Theo is dood, maar tegelijkertijd is er ook een partij naar voren getreden die de mensenrechten serieus neemt. D66, ja. Voor het economische belang was het beter geweest als dit kabinet door geregeerd had, maar een minister die op deze manier een burger onder druk zet om een schuldverklaring te tekenen, moet ten val gebracht worden.

Toch is D66 niet zo duidelijk in haar oordeel over moslim terrorisme. Minister Pechtold wil weer met de

No comments: