Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, July 29, 2006

HRM-tante

door Keesjemaduraatje
krijg ik zo'n HRM tante uit Utrecht aan de lijn, dat we klaar zijn voor enorme "opportunities"en "hele leuke kansen", vanwege een hele grote outsourcing deal die bijna rond is, maar om het proces nog een beetje "op speed" te brengen, zou het goed zijn dat we een support-analist, (level 4) even heel snel en met grote spoed, morgen al, naar Rotterdam te sturen om de processen een beetje op gang te helpen, want dat hebben de "jongens van de Sales" al toegezegd en dat moet toch mogelijk zijn en een bedrijf als het onze, dat we snel schakelen en met deze kansen en mogelijkheden, zal dat voor de des betreffende persoon in kwestie ook zeker geen windeieren leggen.

Ik antwoord dat we niemand effe voor dit moment vrij hebben en dat we bovendien niet mobiel zijn, dus hoe moet die level 4 specialist dan wel naar Rotterdam komen? Kunnen we dan op kosten van de Sales een auto huren en wat zijn daar de werktijden en als het voor 6 maanden is, kunnen we er dan vanuit gaan dat die level 4 werker dan wel weer in december terug is?

Ja, ik ben blij dat je er zo over denkt, zegt de HRM miep, want we zijn zowiezo blij als mensen meedenken en dat zijn ook voor jou zeker hele leuke kansen, die voor het oprapen liggen als we zulke leuke deals afsluiten.

Fijn, dan zijn we eruit ik bel je maandag terug, want dan is de baas van de level 4 mannen er weer en die zal het zeker ook een heel leuk gegeven vinden dat ik tijdens zijn vakantie effe zijn beste specialist alvast al half heb toegezegd.

Doei

No comments: