Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Tuesday, August 29, 2006

Actievoerders Nerveus

door Keesjemaduraatje
normaal gesproken mag er op Indymedia niet gediscussieerd worden, maar nu worden de dames en heren actievoerders toch een beetje nerveus, want de VVD heeft in het verkiezingsprogramma opgenomen, dat de Bijstand voor jongeren onder 27 jaar afgeschafd zou moet worden. Dit is één van de reacties op het revolutionnaire forum:

De Europese Unie moet de meest flexibele economie ter wereld worden, maar op wiens kosten zou dat dan gaan? Het gaat er uiteindelijk om, dat mensen zo murw gemaakt worden dat ze bereid zijn om voor een inkomen dat nog onder het bijstandsniveau ligt, de meest afgrijselijke kutklussen op te knappen.

Ja, dat valt heus ook niet mee, om werk te doen dat ver onder je hoogstaande niveau ligt.

No comments: