Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Saturday, September 23, 2006

De Goede Coalitie

door Keesjemaduraatje
Net op het NOS-journaal: " een coalitie van Palestijnen, Joden, Moslims en Socialisten heeft op het Museumplein in Amsterdam geprotesteerd tegen het beleid van de regering Bush in Irak en Afghanistan."  Nou dat is dan een geweldige goede coalitie. Ik vraag me af wat die Palestijnen daar nou weer deden. Hebben die niet genoeg aan hun eigen oorlog en hun "Regering van Nationale eenheid"  die eerst niet en dan weer wel en dan weer niet tot een erkenning van Israel en de tot nu toe gesloten accoorden kan komen? Die Joden waar naar gerefereerd wordt, dat zijn natuurlijk weer die mensen van "Een ander Joods geluid", die het liefste Israel helemaal zouden willen opheffen. Maar dat heeft ook niets met Irak en Afghanistan te maken. Dus het is weer een zootje mensen die gewoon altijd tegen "Bush" is, wat die ook doet. Bovendien zijn de categorien echt niet correct. Er zijn Joodse socialisten en islamitische Palestijnen, maar sommige mensen worden op deze manier weer dubbel geteld. Wat is er met de Christelijke Palestijnen? Mogen die wel meedoen? En wat voor mensen zijn de Joodse Palestijnen? Of worden die bij voorbaat uitgesloten? Gelukkig is onze Moeder des Vaderlands voor Haat en Terreur alles bij elkaar. Ze is moslim, christelijk en lid van de Eerste Kamer voor de SP. En ze heeft voor de zekerheid een Joodse vriendin. Wat wil je nog meer?

No comments: