Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, September 05, 2006

De Tieten van het Kruis

door Keesjemaduraatje
er heeft zich in de afgelopen dagen, tijdens de optreden van Madonna in Amsterdam, een geval van flagrante schending van de mensenrechten voorgedaan. Een discriminerend en onnodig kwetsend optreden van de politie. De Christenen mochten demonstreren tegen de Kruisscene in Madonna's optreden. Antoine Bodar kwam ook even een kijkje nemen. Dat mag allemaal, maar een andere demonstrante, die voor de vrijheid kwam demonstreren,  werd gearresteerd. Schandalig.
Krijtje_van_der_stoep
Mevrouw "Krijtje van der Stoep" demonstreert regelmatig tegen de SGP en het vrouwonvriendelijke optreden van deze partij. Krijtje schrijft dan leuzen op een stoep voor een kraampje met christelijke boeken. Op de website Indymedia zijn regelmatig berichten verschenen als Krijtje weer eens is weggejaagd of gearresteerd. Het is niet helemaal duidelijk waarom ze zich zo opwindt over de religieuze fundamentalisten in Nederland. Dat is toch die mensen hun cultuur, Krijtje???

3 comments:

Ariël Bruéns said...

Het zou haar sieren als ze zich ook eens ontdeed van de BH tegen de vrouwonvriendelijkheid van de islam tijdens een van hun manifestaties. Maar ja, aan één oog blind… ?

jelle said...

Op het at5 forumpje wordt ook al tekeer gegaan door de fatsoensrakkertjes die de Deense cartoontjes vrééslijk kwetsend vinden.

http://forum.at5.nl/viewtopic.php?t=8158
En het ongetwijfeld zéér stuitend vinden om hun scheerriemen tegenover de verkeerde gelovigen te laten flappen.
Krijgen se klappen.
Zou ons Anjaatje al wat frontaal naakt van dat moedige vrijheidsstrijdstertje vertoond hebben?

jur van wamel said...

hoi hoi

ik vind het goed wat ze doen!
lekker naakt over straat!
heerlijke tieten hebben ze ook nog!
nou...ik weet het wel hoor:
VRIJHEID VRIJHEID VRIJHEID VRIJHEID!!

doei doei