Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Friday, September 29, 2006

Fatma Koser Kaya weet het niet

Door Keesjemaduraatje
waarom doet iedereen opeens zo gestoord? Als iemand mij zou vragen of Nederland oorlogsmisdaden heeft begaan tijdens de Politionele Acties, dan mag ik toch ook niet zeggen van dat me dat niet interesseert? Dan verwacht men van mij ook een duidelijk antwoord. Maar de geachte afgevaardigde van D66 Fatma Koser Kaya houdt zich op de vlakte:
bron Nederlands Dagblad:

"Zittende Kamerleden van Turkse afkomst houden zich op de vlakte over hun persoonlijke mening over de gebeurtenissen van 1915 en de jaren daarna. ,,Waarom zou ik iets moeten vinden van iets dat honderd jaar geleden is gebeurd in een land waar ik toevallig ooit ben geboren?'' aldus D66-Kamerlid Fatma Koser Kaya."

No comments: