Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, September 03, 2006

Gaten in het front

gdoor Keesjemaduraatje
Daar heb je het al. Er vallen gaten in het SP-front. Één van de oprichters van de trotskistische Internationale Socialisten, Peter Storm, heeft op zijn weblog Rooieravotr een kritisch stuk geschreven over het partijprogramma van de SP. Het lijkt namelijk veel te veel op de VVD. Je houdt het niet voor mogelijk. Zelfs het bestaan van de NAVO wordt door de SP erkend. Sinds vorig jaar proberen de leden van de IS binnen te komen bij de SP om de partij van binnenuit op de juiste koers te krijgen. Maar de afdelingen willen niet zo erg. Sommigen worden niet eens uitgenodigd op bijeenkomsten.
Ik ben benieuwd wat de Senator van Jordaan en Gaza en de Populistische Jihadiste van het partij programma gaan vinden.

No comments: