Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, September 07, 2006

Greet Duisenberg in Syria

Door Keesjemaduraatje
check effe dit weblog van een lerares Damascus. Ze is Greet tegengekomen in het Hilton in Damascus en verbaasde zich over de toon van het gesprek:

Helemaal Toppie

Gretta 

Citaat: "Tijdens mijn wekelijkse high tea in het Hilton (leuk man, met het hele Heineken House samen) sprak ik een Nederlandse vrouw, Greetje. Eerst klikte het echt, ze was net zo enthousiast over de eerlijkheid van de mensen hier en hun echtheid. Ze bleef maar praten over het Joods-Palesteinse conflict, maar ze bleek het over Amsterdam-Zuid te hebben. Na de miljoenste x was ik het zat en ben ik gewoon naar huis te gaan

1 comment:

O'Brien said...

Nogmaals de Nieuwe Revu gelezen en nogmaals de uitzending van Pauw en Witteman bekeken..

Wat is dit portret van een gretta toch schrijnend dom en doorzichtig
Er is maar één zaak die gretta belangrijk vindt: gretta zelf

De boel nog even op een rijtje:blatant antisemitisme

Ik citeer uit Nieuw Revu:
"Israëli's......... die altijd liegen." Dat zie je aan die koppen. Schoften zijn het", adus meisje Duisenberg . In november 2005 en eerder zette ze de toon al:

"Joden annexeren Amsterdam"
In het tv-programma Het Zwarte Schaap klaagde ze over de joodse gemeenschap in Nederland. 'Ze moeten niet denken dat ze Amsterdam kunnen annexeren, net als de Westoever."

En was het niet dit meisje dat destijds op zoek was naar zes miljoen handtekeningen die een eind moesten maken aan de israëlische "bezetting"? Hoe smaakvol.

De frases van Gretta hadden regelrecht uit de propagandakeuken van Dr Joseph Goebbels kunnen komen. Als Gretta - heel trendy - WO2 als weerzinwekkend referentiepunt neemt, dan kan ik dat ook. Meisje Gretta roept met namelijk met haar uitspraken associaties op met der Ewige Jude http://www.shoa.de/content/view/559/46/. Antisemistisme is bij extreem links, extreem rechts, en bij islam de grootst gemene deler. Wat dat aangaat kan ze ook inspiratie opdoen bij stormfront.org. of op http://www.ahmadinejad.ir/, het weblog van de Iraanse president.

Zo, en nu maar hopen dat ze het leest.Ik zie graag woedende krijsende linkse meisjes die naar de rechter hollen.