Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Saturday, September 02, 2006

Kijken in Cairo

AnjameulenbeltGelukkig heeft Mevrouw Terrorisme en Haat nog in Cairo nog wel de tijd gevonden om via  www.technorati.com even te kijken wie er allemaal naar haar weblog verwijst, maar daarbij kwam ze van een koude kermis thuis. Keesjemaduraatje staat helemaal bovenaan in de lijst met links naar haar weblog. Misschien moet ik toch eens een andere obsessie zoeken.

 

1 comment:

AVe said...

En Hoei boei staat op de derde plaats! Terwijl daar geen aparte link naar haar website staat, maar wel via een link in een tekst die aan Mevrouw (haar antisemitisme) is gewijd.

Proficiat Keesje!