Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, November 22, 2006

Leve het Socialisme

door Keesjemaduraatje
gisterenavond bracht de NCRV eindelijk een kritische reportage over de SP. Dat Marijnissen in zijn eentje regeert in de partij. Dat de oprichter in de partijhistorie weggewerkt is. Dat er geen opvolgers zijn voor Jan Marijnissen. Dat het een maoistische partij is. Helaas te laat. 24 tot 30 zetels in de exit-polls.
Als we even pech hebben, zitten we straks met een linkse regering die ongetwijfeld meteen begint met het boycotten van Israel en het wegjagen van het grote bedrijfsleven. Echt shit.

1 comment:

Ariël Bruéns said...

26 zetels aan de maoïsten... Belachelijk ! En dan tegen Wilders zeggen dat zijn standpunten te radicaal zijn. Deze lieden vereren verdomme Mao, Pol Pot en Stalin nog ! Ik hield het niet voor mogelijk. Maar mijn medemens weet me altijd weer onaangenaam te verrassen.