Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Wednesday, November 22, 2006

Leve het Socialisme

door Keesjemaduraatje
gisterenavond bracht de NCRV eindelijk een kritische reportage over de SP. Dat Marijnissen in zijn eentje regeert in de partij. Dat de oprichter in de partijhistorie weggewerkt is. Dat er geen opvolgers zijn voor Jan Marijnissen. Dat het een maoistische partij is. Helaas te laat. 24 tot 30 zetels in de exit-polls.
Als we even pech hebben, zitten we straks met een linkse regering die ongetwijfeld meteen begint met het boycotten van Israel en het wegjagen van het grote bedrijfsleven. Echt shit.

1 comment:

Ariël Bruéns said...

26 zetels aan de maoïsten... Belachelijk ! En dan tegen Wilders zeggen dat zijn standpunten te radicaal zijn. Deze lieden vereren verdomme Mao, Pol Pot en Stalin nog ! Ik hield het niet voor mogelijk. Maar mijn medemens weet me altijd weer onaangenaam te verrassen.