Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Thursday, February 08, 2007

Israël in het coalitieakkoord

Door Keesjemaduraatje
Ook deze coalitie blijft weer vasthouden aan een onmogelijke missie in het Midden-Oosten, namelijk de oprichting van een Palestijnse staat, met veilige grenzen voor Israël. Waar bemoeien ze zich mee?
Is het nou nog niet duidelijk geworden, dat zowel de Fatah als de Hamas niet in staat zijn en waarschijnlijk ook niet van plan zijn, om terrorisme vanuit hun eigen organisatie te verhinderen. denk je nou echt dat ze zullen stoppen met raketten afschieten en zelfmoordacties te ondersteunen, zodra ze een eigen staat hebben?

Dit is de letterlijke tekst in het coalitieakkoord:

3. Nederland blijft voorstander van een alomvattend akkoord voor het conflict tussen Israël
en de Palestijnen. Een dergelijk akkoord kan pas stand houden met veilige en erkende
grenzen voor Israël en een levensvatbare Palestijnse staat. Nederland zal met partners in
de VN en EU, maar ook actief bilateraal, een beleid voeren dat bijdraagt aan de
bevordering van vrede en stabiliteit in de gehele regio.

No comments: