Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, March 17, 2007

Denemarken?

door Keesjemaduraatje
Soms wordt ik er ook wel goed ziek van. Van dit land dat naar de klote geholpen wordt door een stelletje naieve idioten. Elke dag Geert Mak, Connie Palmen of Albayrak op de TV en geen woord van kritiek of een zweem van kritisch ondervragen. Dat kan toch niet?  Nu weer een artikel over "Reltoerisme" in de Volkskrant, wat alleen maar weer nagepraat is, omdat er van de gearresteerden in de Utrechtse wijk Ondiep slechts een paar van buiten de stad komen. Bovendien hadden de meesten helemaal niets gedaan. Alleen maar staan kijken. Maar de journalisten praten elkaar na en weigeren zelf na te denken.

Was ik vanmiddag in de Boekwinkel en zag ik een artikel in de Opzij over Geert Wilders. Dat was wel weer heel leuk. Geert Wilders tegen de feministische maatlat gelegd. Brengt Geert Wilders zelf zijn kinderen naar bed? Doet Geert Wilders wel eens zelf de afwas? Waarom is Geert Wilders zo kritisch juist over vrouwen met hoofddoeken? Houdt Geert Wilders niet zo van gesluierde vrouwen?  Heeft dat met zijn standpunten over emancipatie van de vrouw te maken?  Dat zijn vragen die we onszelf ook elke dag stellen en we zijn blij dat Cisca Dresselhuis de antwoorden van de blondgelokte leider heeft weten te ontfutselen. De Senator van Haat en Terreur zal dat soort vragen in ieder geval niet stellen. Die organiseert liever samen met Ed van Tijn en de knokploegen van de Internationale Socialisten een discussieavond met de titel " Hoe stoppen we Wilders" .

Ik vertelde dat met Ed van Tijn aan mijn Groenlinks georienteerde vrouw en die begon meteen te roepen: " Van Tijn Zwijn we krijgen je wel klein". Dat heeft ze geleerd in de Kraakbeweging in 1980. En we zijn in 1980 bijna door Ed van Tijn, toen Minister van Binnenlandse zaken, met traangas vergast, tijdens de demonstratie in Dodewaard. Dus zo zie je maar weer hoe uiterst rechts en uiterst links het weer met elkaar eens kunnen worden, als je je haat maar op de juiste personen richt. Maar dat geheel terzijde.

In ieder geval was ik Nederland spuugzat en riep tegen mijn vrouw en kinderen dat ik naar Denemarken wilde gaan verhuizen. Daar gingen ze ook nog serieus op in. Maar verder zijn de plannen niet geconcretiseerd. "Everywhere is Babylon", is een leus die mijn zoon dan bezigd.

Is er hoop voor Nederland? Weinig. De massamedia en de universiteiten zijn in handen van de dhimmies en de "Nutzliche Idioten"  . Op de UVA worden zelfs al propagandabijeenkomsten van de International Socialisten gehouden.  In Rotterdam geeft Tariq ramadan al les aan de Erasmus Universiteit. Er is een totale restauratie van het politiek correcte denken gaande.

1 comment:

Dirk said...

Een "discussieavond" over hoe "we" iemand moeten "stoppen". En dan doodleuk niet ingaan op de vraag waarom iemand "gestopt" moet worden. Je ook niet even bedenken wat dat "stoppen" precies inhoudt of hoe ver je daarin mag gaan. Waar het idee dat een hele maatschappelijke beweging terug te voeren is op één enkele persoon die "gestopt" moet worden als common sense wordt aangenomen. Hoe haal je het in je hoofd?!

Wat is Ed van Tijn toch een triest mannetje. Dat je het zo lang in de politiek kunt uithouden zonder de basale notie dat je een debat met argumenten moet voeren vind ik echt stuitend.