Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, March 31, 2007

Gerechtigheid

door Keesjemaduraatje
Ik weet niet meer waardoor, maar vanochtend om 4 uur werd ik wakker en besloot de TV uitzendingen van de vorige avond te gaan bekijken. Tussendoor keek ik naar teletekst en wat zag ik? Jan Marijnissen geeft Geert Wilders gelijk. De twee dubbelpaspoortige bewindslieden moeten op vrijwillige basis het paspoort van hun moederland teruggeven. Dat staat vandaag in een interview met Jan in de Telegraaf. OK is goed.
Daarna om 8.30 broodjes halen in het winkelcentrum, zag ik dat in de HP/deTijd Geert Wilders werd uitgemaakt voor fascist en NSB-er, zonder dat de HP een weerwoord toeliet. Laf. Toen was mijn humeur weer minder goed. Voor de duidelijkheid: Van mij mag iedereen kritiek hebben op Wilders, maar geef hem de kans op een weerwoord en onthoudt je van Tweede Wereldoorlog vergelijkingen.
Nu kom ik net thuis en lees het NRC (Ja, die krant lees ik nog, net als Vrij Nederland, ik ben een conservatief mens, qua opzeggen van kranten dan) . In het NRC staat op de voorpagina dat de Marokkaan Mohamed Majdoubi, raadslid voor Groen-Links in Amsterdam Osdorp, ook vind dat mevrouw Arib geen advieswerk voor de Marokaanse koning mag doen, omdat haar onafhankelijkheid dan in gevaar komt. Nou fijn. Maar beide politici, Jan en Mohammed, zeggen erbij dat ze Wilders geen munitie willen geven. Nee jongens, is goed. Dus er is wel degelijk beweging.
En nou kijken wat de Senator van Haat en Terreur erover schrijft.

1 comment:

keesjemaduraatje said...

nou, de senator is het er niet mee eens. Vechten in de tent.
http://anjameulenbelt.sp.nl/weblog/2007/03/31/dagboek-31-maaert-2007/#comments