Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Wednesday, March 28, 2007

Heb ik het niet gezegd?

door Keesjemaduraatje
Na de dood op Louis Seveke heb ik verschillende keren geschreven over de mogelijke motieven. Ook de homosexuele contacten en de mogelijkheid dat de krakers het zelf gedaan hebben kwam daarbij aan de orde. Ik kreeg daarom enkele Nijmeegse krakers op mijn weblog die bedreigingen uitten.

Nu blijkt een kraker het gedaan te hebben. Maar we weten nog niet waarom. Misschien was het ook een informant of een verrader. we weten het niet. Zeker is wel dat de dader opgespoord werd via het internet. Waarschijnlijk was het de beruchte "Edmund Dantes", die zo stom was om na de aanslag nog even van zich te laten horen.

Louis_seveke
Nu we weten dat een kraker Louis Seveke heeft vermoord, vragen we ons nog steeds af wat het motief is. Was het een moord in de relationele sfeer, een afrekening in het drugscircuit, of was de dader een informant van de politie? We gaan verder speculeren tot de zaak duidelijk is.

2 comments:

Hans D. said...

"Heb ik het niet gezegd?"

Maar natuurlijk heb je het gezegd! Wat heb je namelijk niet gezegd? Je hebt lekker in het rond zitten speculeren en maakte iedereen verdacht: homo, hetero, Nijmegenaar, Randstatter, kraker, niet-kraker... d'r zal dan vast iets tussen zitten wat dan toevallig juist is, tussen de vele missers door. Heel goed hoor!


"...de mogelijkheid dat de krakers het zelf gedaan zouden hebben..."

De krakers zelf? De verdachte is een ex-kraker, net als jij. Hij was er juist door de krakers uitgeschopt, en staat dus zeker niet voor "de krakers". En dat ex-krakers niet per se links zijn, bewijs je ook helemaal zelf. Volgens mij is hij rechts, gezien zijn verleden met de AIVD.

Keesjemaduraatje said...

Ik zei meteen al dat Eveline Lubbers en de andere kopstukken, erg stil waren. Dat werd me niet in dank afgenomen. Ik werd wekenlang voor fascist uitgescholden op dit weblog. Nu blijkt ten eerste dat de kogel vanuit de kraakbeweging zelf kwam en ten tweede, dat de zogenaamde vrienden van Seveke hele goede redenen hadden om te zwijgen. ze wraen namelijk betrokken bij een aanslag.