Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, March 13, 2007

Red de homo

door Keesjemaduraatje
dat er vrouwen worden gestenigd in Iran. Dat vrouwen worden besneden in Somalie. Dat er een trein wordt opgeblazen in Spanje. Dat er vier aanslagen op het openbaar vervoer in London worden gepleegd. Dat zelfmoordterroristen onschuldige burgers in Israel doden. Dat er elke dag raketten worden afgeschoten op Israel. Dat vrouwen in Nederland worden uitgehuwelijkt en achtergesteld. Dat onze beste cineast op straat wodt doodgeschoten. Dat politici alleen nog met lijfwachten over straat kunnen.

Dat allemaal kan de feministen en de linkse beweging niet zoveel schelen. Er is zelfs begrip voor. Maar....
Kom niet aan onze homo's !!

De reactiepanelen gaan open en de discussie wordt weer geopend, want de homo is in gevaar.
Zelfs de meest gecensureerde website, die van de Senator voor Haat en Terreur, gaat open voor een PvdA-man, en homo, die een brief heeft geschreven. Hij klaagt erover dat de nieuwe immigranten niet tolerant staan ten opzichte van homosexuelen en dat we op weg terug naar de verborgenheid gaan. Het bijzondere is, dat hij serieus antwoord krijgt van Aanja en dat ze zelfs reacties toelaat.

Wat dat betreft is "de homo" net een soort indiaan. Veel linkse mensen vinden het heel erg goed wat er in Venezuela gebeurd. De democratie wordt afgeschaft. De olierijkdommen verkwanseld. De president maakt zich belachelijk door onzinnige uitspraken. Prachtig allemaal. In de NRC stond afgelopen zaterdag zelfs een lovend stuk over Hugo Chavez. Mooi. We zijn op weg naar het socialistische arbeidersparadijs.

Maar dan komt er een kink in de kabel. Wat is er aan de hand?  De Venezulaan op zich is niet aardig tegen "de Indiaan". Dat is niet zo mooi. Heel links Nederland krabt zich achter het oor.
Wat nu te doen?

Daarom zeg ik: "De homo op zich gaat de islamisering van Europa stoppen". Red de homo
De indiaan gaat onze ogen openen voor de misdaden van het socialisme. Red de indiaan.

2 comments:

david said...

Op 8 maart, internationale vrouwendag, zijn in Den Haag honderden vrouwen en mannen - waaronder veel Iraanse vluchtelingen - de straat op gegaan, en protesteerden daar onder meer tegen het regime in Teheran en het stenigen van vrouwen. Loop je volgend jaar ook mee Kees?

keesjemaduraatje said...

Ik loop zeker niet mee als er voor de politieke correctheid ook de leus "tegen de inmenging van de VS" wordt meegedragen. Je kan ook wel eens een keer demonstreren zonder de VS van alles de schuld te geven. Bovendien is het een gotspe, een schande om met Wilders te spreken, om de Senator voor Haat en Terreur uit te nodigen om daar te spreken. Zij die de rechten van vrouwen de laatste jaren stelselmatig verkwanselt ten gunste van de rechten van de islam.
Als er dan ook nog de obligate Palestijnse vlaggen worden meegedragen, dan heb ik het helemaal gehad.
Je hoort het al: ik heb het met demonstreren helemaal gehad. Ik ga volgende week vrijdag tegen Tariq Ramadan demonstreren. Ik denk niet dat daar iemand van jullie clubje bij zal zijn.