Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Tuesday, March 06, 2007

Stay Strong

John McCain is een van de weinige kanshebbende Amerikaanse presidentskandidaten die voor een aanwezigheid van westerse troepen in Irak blijft pleiten. Hij weet dat als Europa en de VS zich nu terugtrekken uit Irak, het terrorisme niet alleen Irak zal destabiliseren, maar ook de gehele regio zal ontregelen.

 

Als je de belevenissen van McCain in Vietnam leest, dan weet je weer wat het betekent om tegen diktatuur te zijn. Dat is iets wat de meeste Nederlandse politici allang vegeten zijn. Of ze hebben het nooit geweten.

No comments: