Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, April 26, 2007

Anja haar Internet-Aansluiting

door Keesjemaduraatje
Intussen is de collega tegenover mij ook slachtoffer van de offshoring geworden. Zijn werkzaamheden worden nu in India gedaan en hij komt uiteindelijk in een outplacement terecht, wat jammer is, want nu kan ik niet meer over het "Lijden van het Palestijnse Volk" praten. Dat is een gespreksonderwerp dat wel elke dag terug kwam op het werk. Ik vertelde dan over de Senator van Haat en Nijd, die weer eens begrip had getoond voor arabische strijders die wild om zich heen schieten. Op elkaar of op Israelische burgers, dat maakt niet veel uit.
Voor de jongere lezers van dit weblog even een tip van ome Keesje: zorg er voor dat je een toegevoegde waarde hebt voor het bedrijf en zorg er voor dat je een specialisatie hebt. Maakt niet eens uit wat. Geen Quality en Security, want daar wordt het eerst op bezuinigd. Behalve als je er geld mee verdiend voor het bedrijf, dan is het altijd goed. Maar dat terzijde.Dus vandaag las ik het weblog van Anja Haatzaaier en blijkt dat ze helemaal niet meer in de Jordaan woont, maar ergens bij de Remise Lekstraat. Pas verhuisd,en nog steeds geen internet. Alle linkse marxistische hulpkrachten zijn al langs geweest en hebben geprobeerd het aan te sluiten. Alle kabels zitten goed, maar het internet doet het niet. Ze internet via de Amsterdamse Kabel.
De intelligente IT-geinteresseerde weblog lezer weet al lang wat er aan de hand is. Haar MAC-adres moet opnieuw bij de UPC-provider ingesteld worden. Maar die intelligente Jihadstrijders begrijpen dat natuurlijk niet.
Zal ik een mail sturen? Anders blijven we wekenlang van berichten uit de Gaza verstoken.
Graag jullie suggesties in de comments.

3 comments:

Ariël Bruéns said...

Nee, vooral niet vertellen. Je gaat de "vijand" toch niet behulpzaam zijn ?

WZNM said...

Je geeft haar gratis advies, maar je vraagt wel of ze een donatie wil geven aan het CIDI. Eens kijken hoe ze reageert.

Hans D. said...

Wie is eigenlijk dat onfrisse figuur op die foto?