Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Saturday, April 14, 2007

Gedenk de vierde mei

Door Keesjemaduraatje

Ik was vandaag helemaal ziek van woede omdat een Palestijnse organisatie in Rotterdam op de 5e mei, Premier Ismail Haniya van de Hamas heeft uitgenodigd om het bevrijdingsfeest bij te wonen. Ik werd erg gewelddadig merkte ik. Juist op de 5e mei! Als Nederland zoiets toelaat, dan kunnen we net zogoed meteen ophouden met democratie en vrijheid. Dan kunnen we ons beter meteen overgeven.
Ik vroeg me werkelijk af of het dan nog wel zin heeft om te gaan demonstreren.
Rinus zei zoiets ook nog gisteren, toen we na de radiouitzending in Desmet stonden. Dat Israel het nu aan zichzelf te danken heeft als er nog meer aanslagen komen en zelfs als Israel helemaal gaat verdwijnen. Want als ze zware criminelen gaan vrijlaten in ruil voor de Israelische soldaat, die in de zomer werd ontvoerd, dan moeten ze niet raar staan te kijken.
Hij had ook in de Jerusalem Post gelezen, dat die Britse Journalis, die nu in de Gaza is ontvoerd, dat die een kwartier op zijn ontvoerders had staan wachten en dat hij het zelf in scene had gezet. Hij is erg pro-Palestijns namelijk, die journalist dan. Ik vind dat soort verhalen erg vreemd, maar niets is onmogelijk.

Ismail Haniya uit te nodigen op de vijfde mei, is een rechtstreekse provocatie en als dat wordt getolereerd door Joods en Liberaal Nederland, dan wil ik nooit meer iets over Anne Frank horen en dan is het voor mij ook meteen qua gedenken enzo afgelopen. Dus dat weten jullie dan weer.

4 comments:

Rinus Duikersloot said...

Israël heeft het niet aan zichzelf te danken als er aanslagen komen maar wel als het zich laat opheffen dmv onderhandelingen(terugkeer van alle "Palestijnse vluchtelingen".)

Rinus Duikersloot said...

En Israël moet ook geen gevangenen met bloed aan hun handen vrijlaten want dan kun je er donder op zeggen dat er nog meer doden gaan vallen. Er is berekend dat in het verleden door het vrijlaten van gevangenen zonder bloed aan hun handen er 177 doden zijn gevallen.

Keesjemaduraatje said...

De terugkeer van alle arabische vluchtelingen en hun nakomelingen is inderdaad een onmogelijke zaak. Opvallend is wel, dat de oprichter van de PPMS, die premier Haniya naar Nederland hebben uitgenodigd, zelf uit respectievelijk Jordanië, Syrië en Libanon komen.

De Britse journalist Allan Johnson zou nu vermoord zijn. Commentaar van mijn collega's op het werk: "dat heeft ie ook zelf in scene gezet"

Rinus Duikersloot said...

Dat die Britse journalist(Alan Johnston) zijn eigen ontvoering is scène zou hebben gezet stond niet in The Jerusalem Post maar in de in Londen gevestigde Arabische krant Al-Hayat:

http://littlegreenfootballs.com/weblog/?entry=25069_BBCs_Johnston-_A_Fake_Kidnapping&only

Verhagen wilt Haniya een visum weigeren. De PvdA vindt dat er een onderscheid moet worden gemaakt tussen de persoon Haniya en premier Haniya. Ondertussen babbelt Bert Koenders nu bij de VN over het risico op lokale conflicten als gevolg van de vermeende klimaatveranderingen. Die partij heeft duidelijk zelf last van een zonnesteek.