Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, April 01, 2007

Miriyam Aouragh: Schandalig!

Eerst dacht ik even dat Anja zichzelf weggecensureerd had, maar haar bericht staat er gelukkig nog. Jan Marijnissen vindt nu ook dat bewindspersonen slechts een enkel paspoort mogen hebben en de hele linkse kerk valt nu op het weblog van Anja over hem heen.

Miriyam Aouragh, van de Internationale Socialisten vindt het schandalig. Ook Anja Mouthaan, de vriendin van Anja kan er niet om lachen. Zo slaat Jan Marijnissen twee vliegen in een klap. Hij neemt Wilders de wind uit de zeilen, door meer aan te sluiten bij de man in de straat en hij distantieert zich van dat links radicale clubje dat op de UVA manifestaties organiseert tegen Wilders.

Nog even en Anja kan haar biezen pakken.

3 comments:

jelle said...

Voorlopig gaan die staats-gesubsidieerde UvA Wannsee-conferenties over de "Entlösung der Wilders-Frage" gewoon door.
Ik hoop eigenlijk meer op 'n "Paleis-revolutie" van Anja, v. Bommel, etc.
Eindelijk 'n officieel openlijke anti-semitische, pro-Hamas, pro-Hezbollah beweging in Nederland.
Ons Jan, die voormalige worstendraaier, heeft lang genoeg om de zultbrei gedraaid.

david said...

De nationalistische reflex van de SP hier is niet nieuw, en Van Bommel volgt zijn leider. Echte vrijdenkers staan voor keuzevrijheid en kijken naar integriteit in plaat van nationaliteit.

Keesjemaduraatje said...

Echte vrijdenkers kiezen voor vrijheid in plaats van vrijblijvendheid