Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Tuesday, May 29, 2007

Reacties op de dode joden

door Keesjemaduraatje
het artikel "Iedereen houdt van dode joden" op de 5e mei in Trouw, van Daniël Teeboom, heeft veel teweeg gebracht in politiek correct, links-intellectueel  en "levende joden hatend" Nederland. Dat er op dezelfde 5e mei in Rotterdam, door de Palestijnen van Europa, eenzelfde soort "mini Wannsee conferentie" werd gehouden, waar ook de Palestijnse premier Haniyeh was uitgenodigd en waar voomalig premier Dries van Agt zijn antisemitsche duit in het zakje mocht doen, dat stoort de linkse activisten helemaal niet. Maar dat een schrijver het waagt in het dagblad Trouw een kritische kantnoot te zetten bij de voortdurende hetse tegen de staat Israël, dat is een volle slag in het gezicht van de Internationale Socialisten, Jaap Hamburger en ome Hajo. Ik wordt er weer helemaal vrolijk van. 

No comments: