Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Monday, May 28, 2007

Wilders en de SP

door Keesjemaduraatje
gisteren zag ik het programma Reporter van de KRO en dat ging over Geert Wilders. Natuurlijk was het programma bijzonder demoniserend en ze lieten zelfs Filips de Winter van het Vlaams Belang aan het woord, die ook vond dat Geert erg ver ging in zijn Islam-kritiek. Nou ja. Wilders wilde niet zelf reageren in de uitzending en ze hadden wel die rare Dion Graus. Volgens mij was dat een fout van Wilders, want Dion Graus maakte een paar heel foute opmerkingen, bijvoorbeeld dat de gastarbeiders die hier komen in hun eigen land als uitschot worden gezien. Volgens mij had Wilders beter gewoon mee kunnen doen met de reportage.
Geert Wilders was vroeger links en in zijn schooltijd aanhanger van de SP. Dat is interessant, omdat het overeenkomt met mijn ervaringen met andere anti-islam activisten. Veel anti-islam activisten zijn vroeger links geweest. Heel fijn om te weten. Ik begrijp ook niet wat er links aan de islam is, maar dat terzijde. Ik begrijp ook helemaal niet waarom linkse mensen Hamas steunen. Eigenlijk ben ik ook niet links meer, omdat links consequent de verkeerde mensen en organisaties steunt. Volgens mij is het activisme als verschijnsel zelf "links". Rechtse mensen handelen op de beurs of gaan zeilen of hockeyen. (Niets ten nadele van deze sporten overigens, ik heb zeilers en hockeyers onder mijn beste vrienden)    

No comments: