Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Tuesday, July 17, 2007

Dankzij Anja

Door Keesjemaduraatje
Zo, dat was het dan, ze zijn allemaal weer weg. Jullie willen zeker weten wat er met mij gebeurd is, sinds de grote doorbraak in de burgerlijke journalistiek aan het einde van de vorige maand. Het adres van dit weblog stond onderaan het artikel over de kraakbeweging dat ik op 30 juni 2007 in het dagblad Trouw heb gepubliceerd. Ik had verwacht dat de massa's naar dit weblog zouden komen en dat ik eindelijk een beetje een grote bezoekersschare zou aantrekken. Nou, het waren welgeteld 20 extra nieuwe leden voor dit weblog. Evengoed hartelijk welkom Gereformeerden!
Verder veel positieve en negatieve reacties gehad en nieuwe bijnamen, zoals "Knokploegkeesje", "Neocon-commentator" en "Bresnjevmaduraatje". Dat was allemaal leuk. Het gaat er niet om hóe er over je gesproken wordt, maar dát er over je gesproken wordt.

Keesjemaduraatje_statistiscs2
De internet doorbraak kwam evengoed, maar op een geheel andere manier dan gedacht. Afgelopen zaterdag kwam ik terug van de grote AFA-demonstratie in Den Haag en daar zag ik 20 emails van het weblog staan. Ik dacht eerst dat ik gespamd werd, maar toen zag ik de bezoekersaantallen: 6000! Wat was er gebeurd? Mijn artikel over het schijnhuwelijk van Anja Meulenbelt was overgenomen door Geenstijl. Daardoor had ik zoveel bezoekers. Nu is het bericht weer doorgeschoven en niet meer op pagina 1 en nu zijn de bezoekers ook weer weg.

Nu hoop ik dat tenminste 1% van de Geenstijl bezoekers op mijn weblog blijft, dat zijn er toch weer 100 erbij. De onderstaande statistiek geeft hoop:

Referrer

Intussen heb ik besloten dat het onderzoek naar Anja haar schijnhuwelijk nog maar aan het begin staat. Iedereen die in Nederland met een buitenlander trouwt, heeft een M46 verklaring nodig. Daarin staat dat het geen schijnhuwelijk is. Wie heeft deze verklaring voor Anja getekend? Één van haar politieke vriendjes? Het is toch duidelijk dat ze helemaal niet het plan heeft om met haar bruidegon in Nederland samen te wonen? Dat zijn allemaal vragen die beantwoord moeten worden. Ik denk dat dit verhaal nog wel even doorgaat.

1 comment:

webmaster hoeiboei.nl said...

Hoeiboei.nl
Uw Hofleverancier!