Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Friday, July 27, 2007

De Etno Bestuurder

door Keesjemaduraatje
Dat de voorzitter van het COC een homo moet zijn, dat lijkt me duidelijk. Dat de dominee van een Gereformeerde Kerk zelf ook Gereformeerd is, dat is logisch. Maar dan houdt het ook weer op. De voorzitter van het FNV is geen arbeider en de manager van de ANWB is geen automonteur.
Daarom is het ook vreemd dat we vroeger op de Vrije Universiteit les over communisme kregen van een marxist en de "Geschiedenis van de vrouwenbeweging" onderwezen kregen van een feministe. Waar is de wetenschappelijke onafhankelijkheid gebleven, vraag je je dan af. Je hebt een iets wijdere blik nodig, om de dingen van een afstand te bekijken en als je er met je gehele activitische bedoening middenin zit, dan kan je geen wetenschap bedrijven. Maar dat allemaal terzijde.

Nadat Rita Verdonk veels te ver gegaan was, door de wetten van Job Cohen gewoon uit te willen voeren, is er een geniaal idee uitgebroed door de dames en heren regeerders. De staatssecretaris van Integratie moest zelf een Turkse Vrouw zijn. Wat wil je nog meer:? Een kind kan de was doen.
De actiegroepen die Rita Verdonk naar het leven stonden, zwijgen nu. Geen geroep meer over deportatie. Het is zo simpel. Laat een vertegenwordiger van de minderheidsgroepen zelf over het lot van de minderheden besluiten. De politiek correcte dwangneurose doet de rest.

Helaas is dat niet altijd zo gemakkelijk geweest. Een boer als Minister van Landbouw leidde tot corruptie (Minister Veerman). Een arts op het Ministerie van Gezondheid leidt onherroepelijk tot hoogmoed en een golf van vrijwillige zelfdoding (Els Borst). Maar deze bewindslieden kregen een golf van kritiek over zich heen. Het ligt er dus niet aan dat ze "uit het veld" komen. De grote truc is: "de Etno-bestuurder". De meeste actiegroepen, terroristen en relschoppers zijn links en linkse mensen hebben een heilig ontzag voor Turken, Marokkanen en alle andere Etnische Prachtmensen.
Ik heb het toch zelf beleefd, dat er in de Bijlmer Deelraad al lang en breed corruptie welig tierde en mijn Groen-Linkse kennissen, die er werkten er niets van durfden zeggen. Pas jaren later gaven ze toe dat ze het de gehele tijd gezien en gehoord hadden. Het was niet onopgemerkt gebleven.
De oplossing voor een daadkrachtig beleid, zonder protesten op straat is dus: De Etno-bestuurder inzetten.

1 comment:

wim heitinga said...

IK BEN DE ECHTE WIM HEITINGA, ALLE ANDERE REACTIES ONDER MIJN NAAM ZIJN NEP!

Vriendelijke groet,

Wim Heitinga, London

RC code 3294