Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Friday, August 17, 2007

Blijf Daar !!

Door Keesjemaduraatje
De Senator van Haat en Terreur is eindelijk weer een keer vertrokken naar de Gazastrook, waar ze haar zogenaamde man en haar zogenaamde gezin gaat opzoeken. We kunnen allemaal ervoor zorgen dat ze daar blijft. Stuur een mailtje naar het Hamas hoofdkwartier english@palestine-info.co.uk  en vraag of ze mevrouw Meulenbelt, een zionistische spion, alsjeblieft een tijdje gastvrijheid willen verlenen.

1 comment:

Jan H v H said...

Hallo Kees,
nou ze is alweer terug hoor, maar ze is nu enorm depressief omdat hamas er een puinhoop van maakt.
Uiteraard is dat niet de schuld van hamas maar is het uiteraard "onze" schuld getuige de reacties.
http://anjameulenbelt.sp.nl/weblog/2007/08/21/terug-3/#comments

Hoe het verder moet weet zelfs onze anja nu niet meer, maar volgens mij moet heel europa in het kielzog van haar en harry echt praten met hamas.
Dat zet vast de bekende zoden aan de SP dijk.

Gr. Jan