Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Sunday, August 26, 2007

Fatma en de kinderen

Door Keesjemaduraatje
Het is natuurlijk mogelijk, dat Fatma Ghossain een man heeft die Khaled heet en toevallig ook nog eens een zoon die Wasim heet. En dat dat toevallig niet dezelfde is als Khaled Abu Zaid en Wasim Abu Zaid. Wonderen bestaan nog. We weten het niet. Als Khaled Abu Zaid op bezoek is in Nederland heeft hij heel toevallig, behalve zijn zoons ook Fida, de dochter van Fatma mee. Fatma schrijft een email aan Anja Meulenbelt en vraagt waar de kinderen zijn. Er staan geen foto's van de kinderen op de site. Dat komt natuurlijk, omdat Fatma Ghossain zo van haar dochter en de kinderen van Khaled houdt.
Anja Meulenbelt antwoordt op 24 augustus 2006 als volgt: Fatma worried yesterday, where are the children, I don’t see any pictures of the children. Well we couldn’t take the camera into the swimming pool with us, but here they are, Fatma, well and alive, celebrating Walid’s birthday!

Sinds 2006 is de schijn in ieder geval goed opgehouden. Tijdens die vakantie moet Anja met Khaled Abu Zaid getrouwd zijn, maar er wordt niets over geschreven op het weblog van Anja Meulenbelt. Dat komt natuurlijk, omdat ze zo blij waren. Er staat ergens een reactie van een één of andere fan van Anja, dat ze het fijn vindt voor Anja dat ze zo'n leuke tijd heeft met Khaled.

Als er een conferentie wordt gehouden in Cairo, waarbij Anja Meulenbelt overigens de buitenlandse politiek van Nederland belachelijk maakt, maar dat geheel terzijde, dan zijn Fida, Fatma en Khaled er ook bij. Ze staan voortdurend samen op de foto en Khaled en Fida zitten naast elkaar.

060905cairo115 

In één van haar laatste log schrijft Anja dat de man van Fatma toevallig ook Khaled heet. Het kan. Maar ik vraag me af waarom Khaled nu absoluut met Anja Meulenbelt moest trouwen, als hij toch niet in Nederland wil wonen. Is het bedoeld om het geldtransport gemakkelijker te maken? Wordt er een hoop geld geërft. We weten het niet.

No comments: