Disclaimer

In 2005 begon ik met het schrijven over kraken, ICT, zeilen, terrorisme, de multiculturele samenleving enzo, op dit blog. Langzamerhand begon het schrijven over terrorisme zich steeds meer tot Israël, Gaza, Judea en Samaria te beperken.
De meningen die op dit blog worden weergegeven zijn als bijdrage aan het maatschappelijke debat en geenszins kwetsend of beledigend bedoeld. Mocht u desondanks van mening zijn dat aangifte noodzakelijk is, lees dan eerst even deze speciaal voor u bedoelde disclaimer

Sunday, August 26, 2007

Halal Hypotheek

Door Keesjemaduraatje
Dit is dan wel weer grappig. De topjournaliste Bernadette de Wit heeft een eigen weblog geopend met de naam mores-mores, waarin ze de nadelen van de islam en de koran nog even op een rijtje zet. (nog niet genoemd in de tot-honderd van islamofobe websites van de NRC). Onze vriendin en strijdmakster Paardestaart schrijft er ook in. Maar ze heeft ook advertenties op haar site staan, want voor niets gaat de zon op en de variabele advertenties van Google (adsense) worden afgestemd op de inhoud van de site en die inhoud gaat over islam. Dus staat er een advertentie voor hallal-hypotheken op haar site.

Moresmores_1

Verder wens ik haar het allerbeste.

1 comment:

willemzwijgtnietmeer said...

Erg grappig !

Je bent een scherpe observator trouwens.