Disclaimer

De bijdragen aan het maatschappelijke debat, zoals op dit blog gepubliceerd, zijn bedoeld als ondersteuning van het recht op vrije meningsuiting. Mocht u desondanks in uw eer of goede naam aangetast worden, of nog erger dat u door deze teksten gekwetst wordt, lees dan eerst even de bijgaande disclaimer.

Thursday, August 30, 2007

Udo Ulfkotte zet door

De burgemeester van Brussel verbood de demonstratie tegen islamisering van Europa, die op 11 september gehouden zou worden. Met behulp van leden van het Vlaams Belang probeert Udo toch nog toestemming te krijgen.

3 comments:

Monique said...

Helaas, Ulfkotte moest met ongedane zaken huiswaarts keren! Bart de Bie(VB) fungeerde alleen als tolk, te lezen op zijn weblog! Tja, de rest van de politici te Brussel weigerde te helpen, fijn, een hoofdstad van Europa, waar zowel de RVS en de politie alleen frans spreken! En waar de medewerking ver te zoeken is.
Hoe dan ook, hoe de linkse media de demo ook probeert om het een extreem-rechtse draai te geven, ik ga naar Brussel!
De laatste post op SIOE zegt genoeg, extreem-rechtse groeperingen zijn niet welkom!

Jelle Schuurman said...

Keesje, je weet toch neem ik aan, dat deze demonstratie ondersteunt wordt door geweldadige extreem-rechtse groepen? Blood & Honour organiseert zelfs bussen... Ik naam aan dat je niet tussen dat soort volk wil lopen...

Van stormfront:
> Als u zich dus geregeld afvraagt hoe u weerstand kan bieden of anderszins kan bijdragen en duidelijk maken dat u het niet eens ben met de huidige destructieve en negatieve ontwikkeling die we ook wel de islamitische kolonisatie van Europa, de transformatie van Europa naar Eurabië,
>
> dan heeft u op dinsdag 11 september samen met vele andere duizenden, wellicht zelfs tienduizenden medestanders de kans van uw leven,
> LAAT DIE KANS DUS NIET LIGGEN EN AAN U VOORBIJ GAAN.
> Zeker weten dat u nog eens zo'n buitenkansje krijgt heeft u immers niet.....!
>
> Dus zien wij elkaar allen op dinsdag 11 september om 13.00 in Brussel, en zien wij reikhalzend uit naar deze demonstratie om onze stem te verheffen tegen het huidige nefaste en destructieve pro-islamitische beleid van het Eurabisch Parlement, welke neerkomt op de uitverkoop van Europa aan Allahs territorium, en de alhier geïnfiltreerde islamitische kolonisten.
>
> EUROPA TROTS EN VRIJ,
> DE MOSLIM EN ZIJN MOSKEE HOORT DAAR NIET BIJ....!
>
> Gegroet,
>
> tot 11 september,
>
> KOMT ALLEN.
>
> Verzamelpunt zal eind deze week, begin volgende week bekend gemaakt worden.
>
> 11-september 'Stop de islamisering van Europa'
> informatielijn (voor o.a. opgave voor de bus vanuit Rotterdam naar Brussel, kosten maximaal 20 euro voor heen EN terug, dus veel goedkoper als de trein):

Keesjemaduraatje said...

ik zag jou laatst lopen op een demonstratie waar ook heel prominent NCPN leden rondliepen. Dat is een partij die Milocevic steunt en die een actie pro Iran aan het opzetten is. Ik vraag me af wat daar nou weer democratisch en links aan is. Maar dat geheel terzijde.
Wat betreft de deelname van Stormfront aan deze 11/9 demo: ik was de eerste die daarover schreef. Dat werd mij in anti-islamitische kringen (waar ik zelf toe behoor) niet in dank afgenomen. Dus wat leren we daaruit: altijd kritisch blijven, ook naar de clubs waar je zelf toe behoort.